به گزارش تابناک قم، محمد احمدی با اشاره به اهمیت شیر برای دانشآموزان اظهار کرد: مصرف شیر به دلیل دارا بودن مواد مورد نیاز بدن برای همه گروههای سنی توصیه میشود، کلسیم، فسفر، پتانسیم و آهن مواد تشکیلدهنده شیر محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: باید دانشآموزان تشویق شوند تا مواد غذایی فاقد ارزش را حذف کنند و به جای آن مواد دارای ارزش غذایی مانند شیر را مورد استفاده قرار دهند.
رئیس اداره سلامت و تندرستی ادارهکل آموزش و پرورش استان قم با بیان اینکه دانشآموزان در سنین رشد هستند، گفت: شیر میتواند ماده غذایی لازم برای رشد آنها را فراهم کند و سبب استحکام دندان و استخوانهای آنها شود.
وی با بیان اینکه 235 هزار دانشآموز استان قم زیر پوشش برنامه توزیع شیر مدرسه قرار گرفتند، گفت: بر اساس این طرح تمام دانشآموزان مدارس دولتی و غیردولتی هفتهای سه نوبت از شیر رایگان استفاده میکنند، دانشآموزان در مدارس شهری 200 سی سی شیر پاستوریزه دریافت میکنند.
احمدی خاطرنشان کرد: در مدارس روستایی شیر در قالب پاکتهای 200 سی سی به صورت استریل توزیع میشود، هدف از اجرای طرح فرهنگسازی مصرف شیر در بین دانشآموزان و اصلاح عادت تغذیهای آنها است.
وی یادآور شد: توزیع شیر از دو هفته گذشته شروع شده و تمام دانشآموزان در تمام مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم زیرپوشش قرار میگیرند.
رئیس اداره سلامت و تندرستی ادارهکل آموزش و پرورش استان قم عنوان کرد: دانشآموزان باید به صورت روزانه شیر را مصرف کنند تا سلامت و استحکام دندانها و موی آنها تضمین شود و همچنین شادابی و نشاط جایگزین افسردگی آنها شود، بنابراین میتوان بیان کرد مصرف شیر علاوه بر سلامت جسم، در سلامت روح و روان نیز تأثیر دارد.