مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان:
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: اجازه فعالیت دستگاه‌هایی که اموال مازاد خود را ثبت نکرده‌اند، در محلی که جزو اموال مازاد است، سلب می‌شود.
کد خبر: ۸۵۲۱۵۴
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲ 19 May 2020

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: اجازه فعالیت دستگاه‌هایی که اموال مازاد خود را ثبت نکرده‌اند، در محلی که جزو اموال مازاد است، سلب می‌شود.

سیدابوالفضل عباسچیان در رابطه با اموال دولتی، اظهار کرد: طبق ماده ۲ آیین‌نامه اموال دولتی، موضوع ماده ۱۲۲ قانون محاسبات کشور، اموالی است که توسط وزارتخانه‌ها، موسسات و یا شرکت‌های دولتی خریداری می‌شود و یا به هر طریق قانونی دیگر به تملک دولت درآمده، یا درمی‌آید.

این مسئول با تاکید بر اهمیت و ضرورت بررسی اموال، ادامه داد: از آنجایی که برای کسب، تحصیل و نگه‌داری اموال، بودجه کلان کشور صرف می‌شود، همچنین این اموال به عنوان ابزار و وسیله کاربردی برای پیشبرد اهداف کشور است، به همین دلیل اطلاعات کامل و جامعی برای مبنای تصمیم‌گیری مدیران است.

وی با اشاره به مبانی قانونی مولدسازی دارایی‌های دولت، افزود: بر اساس ماده ۱۱۴ قانون محاسبات عمومی کشور، همه اموال غیرمنقول وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی متعلق به دولت است و حفظ و حراست آن‌ها با وزارتخانه یا موسسه دولتی است که مال را در اختیار دارد. وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی می‌توانند با تصویب هیئت وزیران، حق استفاده از اموال مزبور را که در اختیار دارند، به یکدیگر واگذار کنند.

عباسچیان تصریح کرد: بر اساس ماده ۱۱۵ قانون محاسبات عمومی کشور، فروش اموال غیرمنقول وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی که مازاد بر نیاز تشخیص داده شود، بنا به پیشنهاد وزیر مربوطه با تصویب هیئت وزیران و با رعایت سایر مقررات مربوطه، مجاز است و وجوه حاصل از فروش این قبیل اموال باید به حساب درآمد عمومی کشور واریز شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان یادآور شد: بر اساس جزء (۱) بند (ه) تبصره (۱۲)، واگذاری اموال غیرمنقول قابل مولدسازی در قالب اجاره بلندمدت امکان‌پذیر است و بر اساس جزء (۲) بند (ه) تبصره (۱۲)، فروش اموال منقول و غیرمنقول مازاد دولت بدون رعایت تشریفات ماده (۱۱۵) قانون محاسبات عمومی کشور توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی باید انجام شود.

وی عنوان کرد: بر اساس ماده ۳۲ وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی، مکلف‌اند نسبت به مستندسازی اموال غیرمنقول در اختیار خود برای صدور اسناد مالکیت تک‌برگی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران با نمایندگی وزارتخانه یا مؤسسه مربوط برابر مقررات اقدام و اصل اسناد مالکیت را به خزانه اسناد اموال غیرمنقول دولت (وزارت امور اقتصادی و دارایی) تحویل دهند.

این مسئول ادامه داد: همچنین باید نسبت به ثبت همه اموال غیرمنقول اعم از اراضی، املاک، ساختمان‌ها و فضاهای اداری در اختیار یا تصرفی دارای سند مالکیت یا فاقد سند مالکیت، اجاری یا وقفی یا ملکی در سامانه جامع اطلاعات اموال غیرمنقول دستگاه‌های اجرایی (سادا) مطابق قوانین مربوط اقدام کنند. ثبت نشدن اطلاعات در سامانه مذکور به منزله مازاد نیاز بودن اموال تلقی می‌شود و وزارت امور اقتصادی و دارایی مجاز به شناسایی و فروش این اموال است.

عباسچیان با بیان اینکه پارسال سامانه‌ای در رابطه با اموال مازاد ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد دستگاه‌های اجرایی استان اموال مازاد خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند و دستگاه‌هایی که اموال مازاد خود را ثبت نکرده و این اموال جزو اموال مازاد تشخیص‌ داده شده‌اند، اجازه ارائه خدمات در محل از دستگاه‌ها گرفته شده است.

منبع/ ایسنا 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار