دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان بابیان اینکه کارخانه‌ای در این استان با۴۰۰ کارگر در۵ ماه اخیر حقوق کارگران را پرداخت نکرده، گفت: کارخانه‌ها به دلیل وابستگی ارزی هنوز از اغما بیرون نیامده اند.
کد خبر: ۱۳۱۷۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶ 21 November 2015

دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان بابیان اینکه کارخانه‌ای در این استان با۴۰۰ کارگر در۵ ماه اخیر حقوق کارگران را پرداخت نکرده، گفت: کارخانه‌ها به دلیل وابستگی ارزی هنوز از اغما بیرون نیامده اند.

به گزارش مهر، چنگیز اصلانی در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت در پیش بودن ۲۹ آبان روز تصویب قانون کار برگزار شد، گفت: قانون کار از سال ۷۴ به بعد به دلیل سوءاستفاده از قانون و تمامی مشکلات اقتصادی، صنعتی و کشاورزی عقیم مانده است.

اصلانی بابیان اینکه قانون کاری که قبل از انقلاب اسلامی وجود داشت، قانون سرمایه‌گذاری بود اما دو مزید داشت و خسارت اخراج کارگر برای کارفرما بسیار بالابود، عنوان کرد: متأسفانه در قانون فعلی اگر کارگر به هر دلیلی اخراج شده باشد فقط یک ماه مشمول قانون غرامت است و در این شرایط هیچ کارگری نمی تواند فضای اعتراض داشته باشد.

وی با بیان اینکه در استان همدان بیش از ۶۰۰ هزار کارگر وجود دارد که از این تعداد ۲۴۸ هزار نفر زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند، حدود ۲۵ درصد جمعیت کارگری استان همدان را زنان تشکیل می دهند.

وی در ادامه به طرح ادغام بیمه درمان تأمین اجتماعی با بیمه درمان سلامت اشاره کرد و با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی با جمعیت ۳۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری کارگران کشور باید مدافع حقوق کارگران باشد، گفت: صندوق درمان تامین اجتمعی نباید با بیمه سلامت ادغام شود.

اصلانی با بیان اینکه با طرح ادغام بیمه درمان تامین اجتماعی با صندوق های دیگر مخالفیم، گفت: اگر دولت بدهی خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند مشکلات حل خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه اجازه تعرض به قانون کار را نخواهیم داد و در تجمع هایی که برای برگزاری آن مجوز درخواست شده اعتراضات خود را اعلام خواهیم کرد، گفت: کارگران قشر زحمتکش جامعه هستند و نباید به آنها ظلم شود.

وی در مورد وضعیت کارخانه های استان نیز گفت: شش ماهه نخست امسال هیچ کارخانه قدرتمندی در استان تعطیل نشده است ولی در سه شهرک صنعتی استان همدان کارخانه ها به دلایل رکود در بازار، کمبود نقدینگی و بدهکار بودن به بانک ها مشکل دارند.

وی با بیان اینکه کارخانه ای در استان همدان با ۳۰۰-۴۰۰ کارگر در پنج ماه اخیر حقوق کارگران را پرداخت نکرده است، گفت: کارخانه ها به دلیل وابستگی ارزی و نقدینگی هنوز از اغما بیرون نیامده اند.

وی همچنین با بیان اینکه نباید با برداشته شدن تحریم ها موج ورود کالاهای بی کیفیت به کشور را شاهد باشیم، گفت: باید راه برای صادرات کالاهای تولیدی در کشور باز شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان به انتظارات جمعیت کارگری از نمایندگان آینده مجلس شورای اسلامی استان همدان نیز اشاره کرد و گفت: کسی باید در مجلس شورای اسلامی نماینده شود که اول و آخر حق را ببیند و مدافع قانون کار و ثروت تأمین اجتماعی و از هر نظر شاخص و توانمند باشد.

وی با بیان اینکه از نماینده ای حمایت می کنیم که مشور جامعه کارگری را امضا کند، گفت: خط قرمز من تامین نان شب کارگران است.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار