بسته ویژه کشوری تابناک گیلان؛
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.
کد خبر: ۸۴۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۹ 29 August 2015
پایگاه تحلیلی خبری تابناک گیلان از این پس سعی دارد جهت پوشش کامل وقایع مهم روز در کشور، مجموعه ای از مهم ترین اتفاقات 24 ساعت گذشته را در یک بسته خبری به مخاطبان خود عرضه کند که این موارد شامل کلیه موضوعات سیاسی-اجتماعی-فرهنگی-ورزشی و اقتصادی خواهد شد.

زنان و مردان مصنوعی در راه!

شرکت های چینی، فقط به فروش خود فکر می کنند و این بار عروسک های انسان نمای تولیدی آنها به پشت مرزهای کشور رسیده است.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، این روزها عروسک های انسان نمای چینی به صورت گسترده در بازار کشورهای اسلامی در حال توزیع است و این مساله جای نگرانی دارد چراکه باعث می شود با از بین رفتن ارزش ها و تخریب افکار جوانان بنیان خانواده ها سست شود!
 
به گفته صاحب شرکت تولید کننده این محصول، هدف از ساخت این عروسک های انسان نما کمک به جامعه بشری است، به خصوص جوانان بعضی کشورها که در محدودیت به سر می برند!!

شرکت های چینی جزو غول های اقتصادی دنیا هستند و البته برای این شرکت ها هیچ چیز جز تسخیر بازار و فروش جنس معنا ندارد.
 
مدت هاست که کودکان به خصوص در کشورهای اسلامی با تبلیغات گسترده شبکه های ماهواره ای، درگیر روند رو به رشد توزیع عروسک های انسان نما هستند که شرایط اخلاقی، روحی، مادی، اعتقادی  و... انسان را نشانه گرفته است.

امینه رحمت، روانشناس و کارشناس مسائل جنسی در این باره می گوید: وقتی فردی با عروسک زندگی می کند، دچار اختلالات شدید روانی می شود چراکه رابطه منطقی برقرار نشده و عاطفه ای شکل نمی گیرد. رابطه ای سالم است که با منطق و ازدواج صورت گیرد تا با تداوم انسان را به آرامش برساند.
 
انسان ها در طی مراحل رشد خود، رشد جنسی نیز دارند و اگر به صورت طبیعی این مسیر طی نشود، فرد در بزرگسالی دچار انواع بیماری ها می شود.
 
ناصر قاسم زاد، درمانگر و روانشناس، ارتباط با عروسک های انسان نما را بیماری "یادگارخواهی" می داند و می گوید: جوانان با این عروسک ها فقط به بیراهه کشیده می شوند و اختلالات روانی آنان به اختلالات جنسی می رسد تا جایی که بعضا تمایل به ازدواج را در خود سرکوب می کنند.
 
با حضور عروسک های مبتذل ، دختران و پسران خردسال نیز دچار بحران می شوند و بلایی بر سر جامعه می آید که جبران ناپذیر است.
 
دکتر امان الله قرایی مقدم، جامعه شناس، عروسک های مبتذل را خطری برای ارزش ها و هنجارهای جامعه می داند و می گوید: این عروسک ها در بد حجابی و بی حجابی تأثیر می گذارند و بی بندوباری را در جامعه ترویج می دهند و در مسائل ازدواج نیز اختلالاتی را ایجاد می کنند تا آنجا که احتمالا به تجدید نظر جوانان در امر ازدواج می انجامد و همچنین باروری و افزایش جمعیت را دچار بحران می کند.
 
این جامعه شناس توصیه می کند که  مسئولان قبل از گسترش دامنه حضور این عروسک ها در جامعه، جلوی این معضل را بگیرند.
 
تاکنون این محصول ضد انسانی در سطح گسترده، گریبان جامعه ما را نگرفته اما به شکلی متراکم در پشت مرزها صف کشیده است و با توجه به داغ بودن بازار سیاه قاچاق کالا حضور آن در ایران بعید نیست و زنگ هشدار آن چندی پیش برای مسئولان به صدا درآمده است.


واکنش سپرده‌گذاران به سرکشی حساب‌ها

سپرده‌گذاران بانکی نسبت به سرکشی به حساب‌های بانکی برای دریافت مالیات واکنش نشان دادند و برای سپرده‌گذاری در بین بانک‌ها سرگردان شده‌اند و نمی‌دانند که حساب خود را به کدام بانک منتقل کنند؟

سپرده‌گذاران بانکی نسبت به سرکشی به حساب‌های بانکی برای دریافت مالیات واکنش نشان دادند و برای سپرده‌گذاری در بین بانک‌ها سرگردان شده‌اند و نمی‌دانند که حساب خود را به کدام بانک منتقل کنند؟

به گزارش مهر، این روزها استفاده از اطلاعات حساب های بانکی برای دریافت مالیات بحث داغ بسیاری از محافل است و همه نسبت به این موضوع اظهارنظر می کنند و در این میان، مسئولان دولتی واکنش‌های مثبتی نشان می دهند و دائما نسبت به اینکه به حساب های بانکی سرک کشیده نمی شود، اطمینان می دهند.  

اما این موضوع در میان عامه مردم و افرادی که حساب‌های بانکی دارند و البته حساب‌های بانکی شان هم چندان خالی نیست، نگرانی هایی را ایجاد کرده و برخی از آنها مطرح می کنند که پول هایشان را از بانک ها خارج خواهند کرد و از سوی دیگر نمی دانند این پول ها را در صورت خارج کردن از بانک‌ها در کجا سرمایه گذاری کنند.

همچنین برخی دیگر از مردم این سئوال در ذهنشان نقش بسته که آیا ممکن است دولت بانکهای دولتی را مجاب و یا مجبور کند که اطلاعات سپرده ها و بانکی مشتریان را در اختیار آنها قرار دهد؟ یا اینکه ممکن است بانکهای خصوصی نسبت به اجرای این برنامه تن ندهند و مقاومت داشته باشند؟ یا اینکه موسسات اعتباری در شرف دریافت مجوز برای اخذ مجوز از بانک مرکزی اطلاعات را در اختیار دولتی ها یعنی همان سازمان مالیاتی قرار دهند؟ یا موسساتی که مجوز ندارند و غیرمجاز شناخته می شوند برای اینکه روند دریافت مجوزشان تسریع شود، چنین اقدامی کنند؟

از سوی دیگر اینکه با این کار ممکن است سپرده های بانکی از سوی بانکهای دولتی بزرگ و بانکهای بزرگ خصوصی معتبر به سمت موسسات غیرمجاز کشیده شود، زیاد است و گفتگوی خبرنگار مهر با برخی از سپرده گذاران بانکی تمامی این موارد را نشان می دهد.

برخی دیگر از مردم که فعالیت اقتصادی دارند، مطرح می کنند که پول در حسابشان در گردش است اما این پول متعلق به آنها نیست و فعالیتشان به نحوی است که مبالغی به حساب آنها وارد و خارج می شود. برخی دیگر می گویند که در گذشته چنین بود که اگر فردی می خواست وام بگیرد، با شگردهای بانکی پولی را برای مدت زمانی در حساب خود می خواباند و وام می گرفت که شاید این پول متعلق به این فرد هم نباشد، اما با این شیوه که دولت در پیش گرفته، هیچ کس جرات اینکه پولی را در حساب خود قرار دهد، ندارد.

این گفته عامه مردم است، اما مالیات چی ها موضوعات دیگری را مطرح می کنند از جمله اینکه قصدشان سرک کشی به حساب های بانکی مردم نیست و فقط می خواهند متواریان مالیاتی را شناسایی کنند. علی عسکری چند روز پیش در یک نشست خبری این موضوع را توضیح داد، اما نگرانی ها همچنان ادامه دارد. پیش از این هم در مقطعی مطرح می شد که اطلاعات حساب بانکی و مالیاتی افراد برای پرداخت یارانه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.  

کارشناسان چه گفتند؟

البته کارشناسان اقتصادی نسبت به این موضوع واکنش های متفاوتی دارند و برخی آن را مثبت و برخی منفی می دانند، مدیران بانکی به ویژه خصوصی ها اجرای آن را خطرناک ذکر می کنند اما اطمینان می دهند که اطلاعات را فقط در موارد خاص و به صورت ضروری و محدود و در بخش های خاص در اختیار سازمان مالیاتی قرار می دهند و به هیچ وجه این اطلاعات شامل اطلاعات سپرده ها نخواهد بود.

برخی از کارشناسان هم می گویند که اگر دولت برای مالیات های دریافتی شفاف سازی کند و بگوید که آنها را در چه بخش هایی هزینه کرده است، مردم خود برای پرداخت مالیات راغب خواهند شد و نیازی به اینگونه اقدامات خطرناک نیست و از سوی دیگر فعالان بزرگ اقتصادی هم می گویند که پرداخت مالیات از سوی فعالان هیچ نگرانی را برای آنها ایجاد نمی کند ولی نباید فقط یک بخش از قانون مالیات های مستقیم اجرایی شود.

در عین حال قرار است این قانون از ابتدای سال ۹۵ اجرا شود، بر این اساس مشکلات فعالان اقتصادی در بخش مالیات در شورای عالی اقتصاد با وزیر امور اقتصادی و دارایی در میان گذاشته شده و وی قول مساعد داده تا ابتدای سال ۹۵ که قرار است این قانون اجرایی شود، مصوبات و الزامات لازم را فراهم کرده و به تائید رئیس جمهور برساند.

علی عسکری رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفته است: براساس قانون اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، برای دریافت مالیات از برخی افراد که نسبت به پرداخت مالیات اقدام نمی کنند، راستی آزمایی هایی را با کمک نظام بانکی انجام خواهیم داد و اگر فردی فعالیتی در نظام اقتصادی داشته باشد و مالیات درآمد خود را اعلام نکند، از طریق این اطلاعات مورد شناسایی قرار می گیرد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به هماهنگی با نظام بانکی برای راستی آزمایی مالیاتی از طریق فعالیت‌های بانکی، اظهارداشته است: البته تبادل تمام اطلاعات بانکی به سازمان مالیاتی محرمانه است و این محرمانه بودن برای نظام بانکی و هم مالیاتی صدق می کند و چنانچه کارمندی نسبت به افشای این اطلاعات در سازمان مالیاتی اقدام کند تا ۵ سال از خدمات دولتی محروم خواهد شد و از ۶ ماه تا ۲ سال نیز زندانی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه از اطلاعات بانکی به هیچ وجه سوء استفاده نخواهد شد بلکه حسن استفاده می شود، تصریح کرده است: موضوع اصلی شناسایی درآمد است و کارکنان بانکی باید در این زمینه همکاری کنند و این همکاری در چارچوب محرمانه بودن اطلاعات خواهد بود.

ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی هم گفته است: بانک مرکزی تابع قانون است و هر تصمیم قانونی را باید اجرا کند. البته در این زمینه به تجربیات سایر کشورها و اینکه سازمان مالیاتی به چه مراجعی برای اخذ مالیات مراجعه می کند، توجه شده است.

رئیس کل بانک مرکزی افزوده است: اطلاعات بانکی به راستی آزمایی های سازمان مالیاتی کمک می کند و این به معنای این نیست که اطلاعات سپرده های بانکی در اختیار سازمان مالیاتی قرار گیرد، این در حالی است که سپرده های بانکی مشمول مالیات نیستند و از معافیت مالیاتی برخوردارند.  

تعریف بسته های اطلاعات بانکی برای مالیات

وی با تاکید بر اینکه اطلاعات سپرده های بانکی در اختیار سازمان مالیاتی قرار نمی گیرد، از تعریف بسته های اطلاعاتی در این زمینه خبرداده و تصریح کرده است: در گذشته هم اینگونه بوده که در صورت نیاز با حکم قضایی می توانست اطلاعات بانکی در اختیار قرار گیرد و حتی حاکم شرع که در سازمان مالیاتی مستقر است هم می توانست در گذشته برای استفاده از اطلاعات بانکی حکم صادر کند. اما تقید بانکها جدی است و از اطلاعات سوء استفاده نخواهد شد.

سیف ادامه داده است: عملیات تجاری افراد می تواند در مدلی با سایر اطلاعات ممیز مالیاتی مورد کنترل قرار گیرد و برای تشخیص درست مالیاتی مورد استفاده قرار گیرد و موجودی افراد در بانکها دلیلی برای پرداخت مالیات نخواهد بود. به عنوان نمونه اگر اطلاعات گمرک نشان دهد که فردی ال سی باز کرده و واردات انجام داده و این اطلاعات با اطلاعات بانکها تطبیق داده شود این می تواند مبنای دریافت مالیاتی باشد و معاملات بانکی به شفافیت مالیاتی کمک خواهد کرد.

همچنین محسن جلال پور رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفته است: بخش خصوصی معتقد است که باید مجموعه الزامات لازم را برای اجرای قانون مالیات‌های مستقیم فراهم کرد. در غیر این صورت، اجرای بخشی از قانون در کنار فراهم نبودن الزامات و همچنین دسترسی به حساب‌های مردم برای وصول مالیات، چندان راه به توسعه نمی‌برد.

وی تصریح کرده است: باید تمامی بخش‌های قانون جامع مالیاتی به صورت همزمان اجرایی شود، چراکه اجرای بخشی از آن شامل دسترسی به حساب‌های بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی، نواقصی دارد و در شرایط فعلی اگر تنها ورود به حساب‌های مردم اتفاق افتد، مشکلات جدی بروز خواهد کرد؛ پس اجرای قانون جامع مالیاتی همزمان با دسترسی به حساب‌های مردم باید صورت گیرد و از سوی دیگر، عطف به ماسبق نشدن آن و علی الراس نشدن شرکت‌ها نیز باید در نظر گرفته شود.

به گفته جلال‌پور، بخش خصوصی اجرای همزمان موارد مذکور را در کنار هم به عنوان یک بسته تائید می‌کند، ضمن اینکه به طور کلی معتقد است که هر جریانی که در کشور به شفاف سازی و حضور متقابل شفافیت در دولت و بخش خصوصی کمک کند، به طور کامل در اتاق ایران مورد تائید است.

وی خاطرنشان کرده است: بیم بروز اقتصاد زیرزمینی و غیرشفاف با دسترسی به حساب‌های مردم به منظور اخذ مالیات در حالی وجود دارد که دولت الزامات دیگر را رعایت نکند؛ بنابراین بخش خصوصی نیز با ابراز نگرانی جدی، اعلام می کند که باید ملزومات اجرای قانون مالیات‌های مستقیم دیده شود. در غیر این صورت، مشکلات راه را بر اجرای صحیح این قانون خواهد بست.

مستخدمین‌حسینی معاون اسبق وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در گفتگو با مهر اولین مشکل اجرای این قانون را این طور بیان کرد: وقتی زمان، زمان رکود است و در شرایط رکود باید حتی مالیات کمتری اخذ شود و نه بیشتر، این از عجایب حوزه اقتصادی است که در شرایط رکود، فشار بر مردم بیشتر شده است و این باعث شود که مردم راه گریز را انتخاب کنند و منابع از بانک‌ها خارج و در دست مردم قرار گیرد و آزاد شود.

مستخدمین‌حسینی در بیان مشکل دوم گفت: ملاک بانک‌ها در تسهیلات‌دهی به حقیقی‌ها و حقوقی‌ها ضریب موجودی است که اگر موجودی افراد در بانک رسوب کند، اعتبار برای اشخاص به دنبال دارد و بانک‌ها از قبل آن تسهیلات بهتری را به متقاضیان می‌پردازند؛ این اصلی است که در نظام بانکی حاکم است.

وی ادامه داد: با اجرای این قانون متولیان و اشخاص حقیقی و حقوقی سعی می‌کنند برای اینکه مشمول مالیات سنگین نشوند که تاکنون با حکم قوه‌قضائیه صورت می‌گرفت، عدم اعتماد باعث خواهد شد که نقدینگی خود را به عنوان سپرده‌ها در بانک‌ها ننشانند و از بانک‌ها خارج کنند و در این حالت تسهیلات کمتری به این افراد تعلق می‌گیرد و موجب می شود که بنگاه‌های اقتصادی که نیاز به نقدینگی دارند، تسهیلات کمتری داشته باشند و رکود تعمیق شود.

وی با بیان اینکه قانون جدید در جهت تعمیق رکود در حوزه اقتصادی به حساب می‌آید، افزود: در صورتی که اصل موضوع این است که اقتصاد شفاف شود و این اصل پذیرفته شده است.

مستخدمین‌حسینی اضافه کرد: این در شرایطی است که حوزه اقتصاد در کانال واقعی خود باشد، گردش عملیات به رونق، توسعه و درآمدزایی بهتر کمک کند اما زمانی  که رشد اقتصادی این‌گونه نیست و بنگاه‌های اقتصادی فعالیتشان کمتر و نیروهایشان بازخرید می شوند و یا در حال اخراج هستند، اگر احساس کنند که حجم فعالیت‌شان زیر ذره‌بین است، نتیجه آن این خواهد بود که نظم در نظام پولی از بین می‌رود؛ در اصل این قانون نتیجه عکس خواهد داد و بازار پول دچار تلاطم خواهد شد.

وی گفت: همچنین شکستن حساب‌ها به نام افراد مختلف و حتی اینکه افرادی که وجوهی در اختیار دارند، حساب‌های خود را به نام افراد دیگری بشکنند و بازکنند، وجود دارد و نتیجه این فرآیند این خواهد شد که ما نه تنها با فشار بر روی مردم اقتصاد را نمی‌توانیم بهبود ببخشیم، بلکه با فشار بر مردم اقتصاد را دچار چالش‌های بیشتری خواهیم کرد.

همچنین محمد صدر هاشمی نژاد در گفتگو با مهر درباره ابلاغ قانون مذکور با تاکید بر اینکه بدون تردید بخشی از مردم نگران خواهند شد و پول‌هایشان را از بانک‌ها خارج می کنند، افزود: دولت‌هایی هستند که مالیات را تا دینار آخر دریافت می کنند و هیچ وقت هم از هیچ بانکی درباره حساب بانکی اشخاص سئوال نمی‌کنند. دولت باید راه‌های دیگری را برای اخذ مالیات پیدا کند.

حال باید منتظر ماند و دید که با اجرای این قانون، وضعیت سپرده های بانکی چگونه خواهد شد و آیا بانک‌ها اطلاعات سپرده های و بانکی مردم را به راحتی در اختیار مالیات چی ها قرار خواهند داد یا خیر؟

براساس ماده ۱۶۹ مکرر (قانون مالیات های مستقیم - به منظور شفافیت فعالیت‌های اقتصادی و استقرار نظام یکپارچه اطلاعات مالیاتی، پایگاه اطلاعات هویتی، عملکردی و دارایی مودیان مالیاتی شامل مواردی نظیر اطلاعات مالی، پولی و اعتباری، معاملاتی، سرمایه‌ای و ملکی اشخاص حقیقی و حقوقی در سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد می‌شود.

طنز/ احمدی مقدم جاسوس از آب درآمد!

طنز و کاریکاتور > طنز - سرمقاله یک روزنامه افشا کرد: اسناد و شواهد انکار ناپذیری وجود دارد که نشان می دهد یک فرمانده سابق در سال 91 با جورج سورس دیدار الکترونیکی داشته است.

اظهارات سردار احمدی مقدم، فرمانده سابق ناجا به مذاق طرفداران احمدی نژاد و پایداری ها خوش نیامده و حملات عجیب و غریبی به او را آغاز کردند. بر این اساس، برخی اتفاقاتی که احتمالا(!) در روزهای آینده رقم خواهد خورد را باهم مرور می کنیم؛ البته این مطالب طنز است:

سایت بهار بهار

یک منبع آگاه در دولت نهم و دهم به خبرنگار ما گفت: احمدی مقدم کلا دوبار با احمدی نژاد خصوصی حرف زد؛ آنهم سرجمع 6 دقیقه نشد. یکبار آمده بود عید دیدنی که دکتر گفت او به درد عدالت و مهرورزی نمی خورد و راهش نداد! دست آخر با اصرار یکی از وزرای نفوذی قبول کرد و بعد از اینکه یکساعت در راهرو نگهش داشت؛ توی مسیر از اتاق کار تا ماشین با او حرف زد و عید دیدنی او را پذیرفت. وی افزود: یکبار دیگر هم بعد از جلسه هیات دولت، گفتند فلانی منتظر دکتر است، کار واجب دارد. بعد از نیم ساعت دکتر گفت بیاید دم ماشین دارم می روم ببینم چه کار دارد. احمدی مقدم آمد و گفت این برگه های اضافه کار و حق ماموریت بچه های مارو امضا کن.

این منبع آگاه با اشاره به اینکه احمدی مقدم خیلی دوست داشت با دکتر سلفی بگیرد و بعدا در انتخابات به نفع خودش استفاده کند و دکتر از این نقشه باخبر شده بود و هیچگاه به او پا نداد، تاکید کرد: غیر از این دو مورد، دکتر احمدی نژاد هیچگاه جلسه خصوصی با این فرد نداشته و نخواهد داشت.

یک روزنامه صبح

اسناد و شواهد انکار ناپذیر و غیر قابل خدشه ای به دست ما رسیده که از دیدار یک فرمانده سابق با سران فتنه در روزهای آغازین فتنه انگلیسی، امریکایی، اسرائیلی خاک برسری 88 خبر می دهد. همچنین بر اساس تحقیقات مرکز پژوهش های ما، نامبرده در سال 91 با جورج سورس دیدار الکترونیکی داشته و از دیدار یکی از سران فتنه با او سوال کرده است. این شخص که این روزها و بعد از برکناری از سمت خود به دلیل ارتباط با فتنه و سورس، خانه نشین شده برای جلب توجه و بازگشت به رسانه ها و احتمالا حضور در انتخابات مجلس، در گفتگو با یک مجله انحرافی که اسناد مالی ارتباط آنها با جریان انحرافی نزد ما محفوظ است، سخنان کذبی را عنوان کرده که سراسر تناقض است و مشخص است که سران فتنه جدید آن را به او دیکته کرده اند و در این باره گفتنی هایی است که در این وجیزه نمی گنجد و تنها باید گفت دستگاه های نظارتی بیشتر مراقب این فرد باشند چرا که این اظهارات در ایام بازگشایی سفارت روباه در تهران بودار است و می خواهد انتقادهای مستند و بدون پاسخ ما را در خصوص برجام زهرآلود منحرف سازد.

سایت هوانیوز

احمدی مقدم که این روزها راه ترقی و ترفیع درجه را متوجه شده و دارد به مظلوم ترین و پاک ترین رییس دولت تاریخ در جهان می تازد، این نکته را فراموش کرده که پرونده اش نزد ما هست! نامبرده که اصلا در کابینه و تیم عدالت و مهرورزی و مردمی نژاد جایی نداشت، بعد از انتخابات سال 84، با توصیه هاشمی رفسنجانی و یکی از وابستگان رییس مجمع تشخیص خود را به احمدی نژاد نزدیک کرد. او در واقع جاسوس هاشمی بود و اطلاعات دولت را به آنها می داد و حالا بعد از دو سال از آغاز کار دولت یازدهم، چهره حقیقی خود را عیان کرده است غافل از اینکه مشت محکم احمدی نژادی‌ها به او خواهد رسید و دروغ هایش را برملا خواهد ساخت. نامه های درخواست احمدی مقدم به دکتر محبوب و خادم ملت ایران وجود دارد که به زودی منتشر می شود!

خبر فوری:

مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران اعلام کرد: تصاویر ماهواره ای نشان می دهد در روزهای گذشته مناطق ولنجک و نارمک تهران بیشترین لرزه را داشته اند و گسلهای این مناطق با تکان های شدید بیدار شده اند. معاون پژوهشی این مرکز با تایید این خبر، کانون زلزله اخیر را شخص احمدی مقدم دانست و افزود: زلزله اظهارات احمدی مقدم، هیچ ارتباطی با گسلهای تهران ندارد و مردم نگران نباشند چرا که این زلزله دو منطقه مذکور را هدف گرفته و آن مناطق در حال حاضر در آماده باش کامل هستند. وی افزود: ۱۰ تیم امداد و نجات شامل ۵۶ امدادگر و نجاتگر برای پوشش خسارات احتمالی این زلزله به نارمک و ولنجک اعزام شدند.

خط قرمزهایی که در برنامه نود شکسته شد/ صدا و سیما، برنده بازی ستارگان ایران - ستارگان جهان


ورزش > مدیریت ورزش - صدا و سیما برنده بازی ستارگان ایران - ستارگان جهان است چراکه بدون انجام هزینه، کلی پول از این مسابقه به جیب می‌زند.

میثم بهرامی - خبرآنلاین؛ مسابقه ستارگان ایران و ستارگان جهان امروز برگزار می‌شود و برای برگزاری این دیدار، هزینه بالای دو میلیارد تومان انجام شده است. باشگاه ورزشی هنرمندان با پیگیری‌های خود توانست این تیم را به ایران بیاورد و برای برگزاری مسابقه و هزینه‌های آن، با یك اسپانسر قرارداد بست. هماهنگی آوردن این همه ستاره به ایران كار آسانی نیست و از طرفی جمع كردن ستارگان فوتبال ایران هم كار آسانی نبود.
اما در این میان چه كسی برنده برگزاری مسابقه ستارگان ایران - ستارگان جهان است؟ با یك نگاه كلی می‌توان متوجه شد سازمانی كه كوچك‌ترین زحمتی برای برگزاری این مسابقه نكشیده، برنده برگزاری این مسابقه است. سازمان صدا و سیما كه هیچ نقشی در حضور ستارگان جهان در تهران نداشته، حالا از برگزاری این مسابقه پول هنگفتی به جیب می‌زند كه در این وضعیت اقتصادی، غنیمتی برای تلویزیون است.
یك نمونه از سود میلیاردی سازمان صدا و سیما به مناسبت برگزاری مسابقه ستارگان ایران و ستارگان جهان، برگزاری برنامه نود در پنجشنبه شب و سود آگهی‌های بازرگانی حاشیه این برنامه است. روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی كه مهرماه سال گذشته منتشر كرد، طی محاسباتی به این نتیجه رسید كه نرخ هر ثانیه آگهی در حاشیه برنامه نود، حدود 9 میلیون تومان هزینه داشته است. این روزنامه البته 50 درصد تخفیف را هم برای بعضی مشتریان در نظر گرفته و به رقم 4.5 میلیون تومان در ثانیه رسیده است. اگر نرخ آگهی‌های صدا و سیما در حاشیه برنامه نود را با همان رقم سال گذشته محاسبه كرده و به ازای هر ثانیه 4.5 میلیون تومان را در نظر بگیریم، برای برنامه دیشب نود كه حدود 20 دقیقه آگهی بازرگانی داشت، به رقم 5 میلیارد و 400 میلیون تومان می‌رسیم.
از طرفی كل هزینه ساخت هر قسمت از برنامه نود بین 50 تا 70 میلیون تومان می‌شود كه تمام این هزینه را اسپانسر پیامكی برنامه پرداخت می‌كند. به عبارتی صدا و سیما بدون اینكه هزینه ای برای برگزاری مسابقه ستارگان انجام داده باشد و حتی هزینه ای بابت تولید برنامه نود بكند، به سود 5.4 میلیارد تومانی از آگهی‌های این برنامه رسیده است. این البته جدا از آگهی‌هایی است كه امروز، قبل از بازی، بین دو نیمه و پس از پایان مسابقه پخش خواهد شد.
این البته تنها برد صدا و سیما برای برگزاری این مسابقه نبود. این سازمان علاوه بر كسب سود میلیاردی، توانست یكی از خط قرمزها را بشكند. حضور روبرتو کارلوس با تتو و فیگو با شلوارك، اتفاقی بود كه برای اولین بار در برنامه نود رخ می‌داد و تلویزیون به خاطر برگزاری این مسابقه، توانست از این خط قرمز هم عبور كند. به همین دلیل است كه باید سازمان صدا و سیما را برنده بازی ستارگان ایران - ستارگان جهان بدانیم.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار