معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ادویه هایی که به صورت فله ای و باز به فروش می رسند، ممکن است آلوده باشند.
کد خبر: ۹۶۶۳۵۱
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۳ 24 May 2021


به گزارش تابناک مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان افزود: ادویه‌های فله ای، سرب موجود در هوا را به راحتی جذب کرده و عوارض زیادی برای فرد مصرف کننده دارد و با توجه به اینکه ادویه، معمولا در اواخر طبخ به غذا اضافه می‌شود، اگر حاوی اسپور باشد، غذا را فاسد می‌کند.
وی یادآورشد: به دلیل آن که اکثر ادویه‌ها منشاء خاکی دارند و به انواع میکروب‌های خاک آلوده هستند توصیه می‌شود از انواع استریل شده آن‌ها در بسته‌ ‎ بندی‌های بهداشتی استفاده کنید.
وی تاکید کرد: برخی باکتری ها در شرایط نامناسب به اسپور تبدیل می شوند که نوع مقاوم باکتری ها است و با توجه به اینکه ادویه فله ای حاوی مقادیر بالایی از اسپور است، منجر به مسمومیت می شود.
دکتر علیمرادیان ادامه داد: ادویه های نمونه برداری شده دارای آلودگی‌ میکروبی هستند که این آلودگی از استفاده رنگ های مصنوعی و غیرقابل مصرف انسانی در مواد اولیه آن نشات می گیرد.
وی، مردم را به مصرف ادویه های بسته بندی شده و دارای برچسب غذا و دارو توصیه کرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: لازم است که شهروندان در هنگام خرید، تاریخ تولید و انقضای ادویه جات خریداری شده را مدنظر قرار داده و به سلامت خود و خانواده هایشان بیشتر دقت کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار