امام جمعه کوار تاکید کرد: با بیان اینکه افق‌های آینده مقاومت فلسطین و سرنوشت رژیم جعلی شرایط کنونی رژیم مجعول صهیونیستی و صهیونیست‌ها و یهودیان ساکن در اراضی اشغالی به‌شدت آشفته است، عنوان کرد: شکست راهبردهای بازدارندگی و دفاع مانند سیاست گنبد آهنین از یک‌سو، آسیب‌پذیری شدید لایه‌های به ظاهر مستحکم امنیت سایبری از دیگرسو، اقتصاد آشفته و درهم ریخته از بیماری کرونا و شکست‌های برنامه‌های اقتصادی این رژیم از سوی سوم، درهم‌ریخته‌شدن انسجام داخلی و بروز اعتراض یهودیانی که شهروند درجه ۲ محسوب می‌شوند از جانب دیگر به‌علاوه بالا گرفتن اختلافات داخلی جناح‌های سیاسی از جنبه دیگر موجب ناامیدی و اوج گیری مهاجرت معکوس و سرخوردگی روبه تشدید مردمی شده است که با شهرک‌سازی‌های اجباری رویاهای خود را برای سکونت در سرزمین موعود! برباد رفته می‌بینند.
کد خبر: ۱۰۴۲۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۰ 30 April 2022

تابناک فارس به نقل از مهر: حجت الاسلام مجید گشول در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کوار، مصادف با آخرین جمعه ماه رمضان که روز قدس نامگذاری شده، اظهار کرد: امروزه جامعه فلسطینی ۱۳ میلیون نفر جمعیت دارد که از ساده‌ترین حقوق انسانی از جمله تعیین حق سرنوشت و داشتن یک کشور مستقل در سرزمین خود محروم هستند.

وی افزود: مهم‌ترین ویژگی این نامعادله این است که در یک طرف آن رژیم صهیونیستی با حمایت گسترده همه کشورهای غربی قرار دارند و در طرف مقابل آنها، جامعه فلسطینی تک و تنها است.

امام جمعه کوار بیان کرد: این شرایط غیرانسانی ایجاب می‌کند که مسلمانان و آزادگان جهان با حمایت از جامعه مظلوم فلسطین به این ظلم بزرگ پایان داده و زمینه احقاق حقوق مردم مظلوم فلسطین را فراهم سازند.

حجت الاسلام گشول تصریح کرد: امروزه اجماع‌سازی در میان جامعه فلسطینی درباره مقاومت به‌عنوان تنها راه آزادسازی فلسطین بیش از هر زمان دیگری است.

او ادامه داد: با امضای سازش‌نامه اسلو از سوی سازمان آزادی بخش فلسطین در سال ۱۹۹۳ و تغییر راهبرد این سازمان از مقاومت مسلحانه به گفتگوی سیاسی برای حل بحران، جامعه فلسطینی دچار دوگانگی و اختلاف نظر شد ولی ناکامی جریان سازش در ۲۸ سال گذشته و شهرک‌سازی وسیع رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، مردم را به این نتیجه رسانده است که این راهکار نتیجه نمی‌دهد و اکنون اکثریت قاطع مردم از راهکار مقاومت حمایت کنند و آن را تنها راه پایان دادن به اشغال می‌دانند.

خطیب جمعه کوار یادآور شد: عملیات‌های جهادی اخیر نشان داد که اکنون ۱۳ میلیون نفر جامعه فلسطینی هدف واحدی دارند و آن آزادسازی سرزمین اشغال‌شده فلسطین است.
او خاطرنشان ساخت: درست است که بیش از نیمی از این جامعه در آوارگی در خارج از سرزمین فلسطین زندگی می‌کند و مردم غزه در محاصره و مردم کرانه زیر یوغ اشغال‌اند و فلسطینی‌های سرزمین‌های اشغالی ۱۹۴۸ زیر یوغ نژادپرستی و آپارتاید قرار دارند اما همه در حفظ هویت خود کوشا هستند و بر خلاف تصور دشمن، خویشتن خود را تحت فشار فاجعه اشغال فراموش نکرده و همچنان با تفکری جهادی در پی آزادسازی این سرزمین هستند.

امام جمعه شهرستان کوار با تحلیل پیرامون آنچه که امروز در فلسطین می‌گذرد، تاکید کرد: جنبش مقاومت مردمی فلسطین در سرتاسر سرزمین تاریخی فلسطین در طول جنگ مه ۲۰۲۱ (اردیبهشت ۱۴۰۰- نبرد سیف‌القدس) تصویر نادری از مبارزات متحدانه فلسطینی‌ها در مرحله پس از انشعاب بین نوار غزه و کرانه باختری در سال ۲۰۰۷ را به نمایش گذاشت اما با این حال، تشکیلات خودگردان فلسطین به رهبری محمودعباس، هیچ نقش مهمی در این روند ایفا نکرد و تنها به صدور بیانیه‌های رسمی سنتی مبنی بر توقف خشونت و آرامش بسنده نمود.

گشول متذکر شد: تداوم مبارزات مقاومت فلسطین یکبار دیگر تشکیلات خودگردان را در شرایط دشواری قرار داده است که به مبارزات آزادی‌خواهانه بپیوندد و یا همچنان از پیمان اسلو و سایر توافق نامه‌های سیاسی با رژیم اسرائیل حمایت به عمل آورد. باتوجه به تداوم تحرکات صهیونیست‌ها که بیشتر از سر مخمصه و برای حفظ روحیه شهرک‌نشینان و سرپوش گذاشتن بر شکست‌های پیاپی نفتالی بنت انجام می‌شود انتظار می‌رود میزان مقاومت مردمی در اراضی اشغالی افزایش یابد، در این شرایط بعید نیست تشکیلات خودگردان برای بقا خود به رژیم صهیونیستی نزدیکتر شود. زیرا این تشکیلات برای بقا نیازمند حذف مهمترین رقیب خود یعنی حماس و جهاد و دیگر گروه‌های مقاومت است.

او با بیان اینکه افق‌های آینده مقاومت فلسطین و سرنوشت رژیم جعلی شرایط کنونی رژیم مجعول صهیونیستی و صهیونیست‌ها و یهودیان ساکن در اراضی اشغالی به‌شدت آشفته است، عنوان کرد: شکست راهبردهای بازدارندگی و دفاع مانند سیاست گنبد آهنین از یک‌سو، آسیب‌پذیری شدید لایه‌های به ظاهر مستحکم امنیت سایبری از دیگرسو، اقتصاد آشفته و درهم ریخته از بیماری کرونا و شکست‌های برنامه‌های اقتصادی این رژیم از سوی سوم، درهم‌ریخته‌شدن انسجام داخلی و بروز اعتراض یهودیانی که شهروند درجه ۲ محسوب می‌شوند از جانب دیگر به‌علاوه بالا گرفتن اختلافات داخلی جناح‌های سیاسی از جنبه دیگر موجب ناامیدی و اوج گیری مهاجرت معکوس و سرخوردگی روبه تشدید مردمی شده است که با شهرک‌سازی‌های اجباری رویاهای خود را برای سکونت در سرزمین موعود! برباد رفته می‌بینند.

امام جمعه کوار اضافه کرد: این دلایل و علل دیگری که شرح آن به طول می‌انجامد، پیش روی ما تصویری از محو رژیم صهیونیستی از نقشه کره زمین و پیروزی فلسطینیان قهرمان و استقرار دولت فراگیر فلسطین را می‌دهد که آن روز دیر نیست.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کوار گفت: دستاوردهای نام‌گذاری جمعه آخر ماه رمضان برای قدس شریف، اعلام روز جهانی قدس از سوی امام خمینی و به‌تبع‌آن تاکید بی‌شمار مقام معظم رهبری بر بزرگداشت این روز دستاوردهای بی‌شماری را برای مردم مظلوم فلسطین و منطقه و زنده نگه‌داشتن آرمان قدس داشته است که از آن‌جمله می‌توان به جلوگیری از عدم فراموشی مسئله قدس و مظلومیت مردم فلسطین در افکار جهانیان اشاره کرد.

وی از دیگر دستاوردهای مهم ابتکار امام خمینی (ره) در اعلام روز قدس را نجات ملت فلسطین و قدس شریف از تنهایی و انزوای زجردهنده بین‌المللی و ایجاد روحیه اعتماد بنفس در میان مردم و جوانان فلسطینی به مثابه دمیدن روح در کالبد بی‌رمق انتفاضه و ایجاد فصلی جدید و تغییر بنیادین در شکل و ماهیت مبارزه برعلیه رژیم‌صهیونیستی بود.

حجت الاسلام گشول در خاتمه اظهار کرد: اکنون مسئولیت مبارزه با توطئه‌های رژیم صهیونیستی در به فراموشی سپردن آرمان فلسطین نه‌تنها برعهده فرد فرد مسلمانان بلکه برعهده هر انسان آزاده و حق‌طلب در اقصی نقاط جهان است. به گونه‌ای که می‌توان گفت بیداری اسلامی کنونی در جهان اسلام از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای روز جهانی قدس است و برگزاری هرچه با شکوه‌تر آن می‌تواند زمینه‌ساز نابودی رژیم صهیونیستی و هم‌دستان منطقه‌ای آن شود

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار