جمشید انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی صبح امروز در حاشیه نشست هیأت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درخصوص اعلام دادستانی مبنی بر وجود 500 مدیر دوتابعیتی که شامل مسئولان و کارکنان دولت می‌شود، چه نظری دارید، گفت: مسئولیت اعلام اینکه از کارکنان دولت، کسی دارای تابعیت مضاعف است، با وزارت اطلاعات است.
کد خبر: ۳۸۷۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۶ 02 March 2017

به گزارش تابناک : وی افزود: تا امروز غیر از یک مورد که حدود 4 ماه قبل وزارت اطلاعات اعلام کرد که یکی از مدیران وزارت ارتباطات دوتابعیتی است، مورد دیگری به سازمان ما گزارش نشد.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اخیراً نیز دادستان نامه‌ای به وزیر اطلاعات نوشت و اسامی حدود 12 یا 13 نفر را اعلام کردند که خودشان در نامه قید کردند که اینها بر اساس اطلاعاتی است که به ما رسیده و بررسی صحت و سقم آن را از وزارت اطلاعات خواستند.

انصاری تصریح کرد: اگر وزارت اطلاعات بررسی کند و اگر کسانی در آن لیست دارای تابعیت دوگانه باشند به سازمان ما و دستگاه‌های ذی‌ربط اعلام می‌شود و هنوز وزارت اطلاعات چیزی اعلام نکرده است.

وی در خصوص اینکه خود سازمان امور اداری و استخدامی در ابتدای استخدام نسبت به شناخت افراد با تابعیت دوگانه ندارد؟‌ گفت: استخدام بر اساس اظهارات متقاضیان است. از آنجایی‌که قانون دست ما را باز گذاشته،‌اگر مواردی بود که مکشوف شد، می‌شود برخورد قانونی لازم را انجام داد.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی در پاسخ به سوالی در خصوص عدم تعیین تکلیف نیروهای پیمانی گفت: تکلیف آنان کاملاً معلوم است، آنان پیمانی هستند. قانون مدیریت خدمات کشوری تصریح داد استخدام رسمی فقط برای مشاغل حاکمیتی است و در غیر این مشاغل استخدام به صورت پیمانی است.

وی افزود: مشاغل حاکمیتی را نیز سازمان امور اداری و استخدامی کشور تعیین می‌کند. مشاغلی که تصدی‌ها را برعهده دارند، حاکمیتی نیستند و کارکنان در آن مشاغل به صورت پیمانی فعالیت خواهند کرد.

انصاری در پاسخ به این سوال که آیا دولت برنامه‌ای برای استخدام برای سال‌ آینده دارد یا خیر، گفت: ما همه‌ساله متناسب با نیاز دستگاه‌های اجرایی و میزان خروجی انسانی دولت، جذب نیروهای جدید داریم.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: بر اساس تکلیفی که مجلس مشخص کرده ما در مقابل یک‌سوم خروجی‌ها استخدام داریم تا بتوانیم تکلیف کاهش نیروی انسانی دولت را محقق کنیم.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی در پاسخ به این سوال که آیا تمامی مبالغ حقوق‌های نجومی به خزانه برگردانده شد یا خیر؟ گفت: گزارشی که دیوان محاسبات کشور به رئیس مجلس ارائه داد و از آن طریق به رئیس‌جمهور منتقل شد، در آن اعلام شده است حدود 397 نفر که بر اساس بررسی‌های آنان دریافتی‌های بالای 200 میلیون ریال داشته‌اند، آن دریافتی‌ها را یا مسترد کرده‌اند و یا ترتیب استرداد آن را مشخص کرده‌اند و پرونده را خاتمه‌یافته اعلام کردند.

طبق گزارش دیوان محاسبات موضوع حقوق‌های نجومی فیصله داده شد

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در موضوع حقوق‌های نجومی آیا فردی از مدیران دولتی به مراجع قضایی معرفی شده است یا خیر؟ اظهار داشت:‌ گزارش دیوان محاسبات در این موارد می‌گوید همه را فیصله داده است.

انصاری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مجلس 7.5 میلیون به سقف دریافتی مدیران نسبت به آنچه شورای حقوق و دستمزد اعلام کرده بود اضافه کرده است، حال نظر دولت در این موضوع چیست؟ بیان کرد: مجلس چیزی را اضافه نکرده بود، در قانون برنامه ششم تصویب شده بود از اینکه سقف پرداختی‌های دولت برای مدیران و کارکنان به میزان 14 برابر حداقل حقوق تعیین شود.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی افزود: شورای نگهبان ایرادی بر این مصوبه گرفت، آن‌هم به دلیل اینکه این موضوع می‌تواند جذب برخی از مشاغل در مناطق محروم را تحت‌تأثیر قرار دهد. مجلس نیز اصلاح کرد و گفت که می‌توان در سه مورد کار در مناطق محروم، در واحدهای عملیاتی و مشاغل تخصصی در حدی اضافه کرد و سقف این نیز می‌تواند به 60 درصد برسد.

وی با بیان اینکه این موضوع تنها مربوط به مدیران نبود، بلکه برای کل کارکنان دولت بوده است، گفت: دولت موضوع مدیران را خودش را در ضوابط اجرایی بودجه مشخص می‌کند. همان‌طور که سال گذشته محدود و به کمتر از 9 میلیون تومان مشخص کرد. امسال نیز در ضوابط اجرایی بودجه 96 حتماً دولت در این مورد تصمیم می‌گیرد.



منبع : فارس

برچسب ها: تابناک ، استان ها ، خبرروز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار